loading

Det tar kun 12 minutter.


Opels sikkerhetssjekk er designet for å gi deg et omfattende bilde av tilstanden til din Opel. På den måten kan du være sikker på at bilen din er i topp stand, uansett hvor du planlegger å kjøre. Våre erfarne teknikere utfører den visuelle kontrollen på 12 minutter, og gir en elektronisk rapport med detaljer om eventuelle funn. Du får et konkurransedyktig estimat for arbeid som trengs, og du bestemmer hva som skal gjøres når.

Et enkelt trafikklyssystem viser deg nøyaktig hvor trygg og sikker hver del av bilen din er, og eventuelle anbefalte deler som bør skiftes ut, eller behøver reparasjon.

Rød status
Dette området trenger akutt oppmerksomhet. Det kan være ulovlig eller usikkert å kjøre kjøretøyet i denne tilstanden. Alt markert rødt må repareres raskt.

Gul status
Dette indikerer at det er noe galt. Forhandleren vil konsultere deg om hvor raskt denne feilen må løses. Gjør noe med det før det blir verre - slik at du kan spare både tid og penger.

Grønn status
Gode ​​nyheter. Du bør ikke bekymre deg når statusen er merket grønn - i hvertfall ikke før neste service.

Din Opel-forhandler vil forklare rapporten fullt ut for deg, for å hjelpe deg med avgjøre hvilke tiltak som bør gjøres - hvis det i det hele tatt er noen.

Hvis du har en myOpel-konto, vil du få oversikten over funnene i en pdf-fil. De gule og røde statusene vil vises som servicepåminnelser, med mulighet til å bestille servicetime på nettet hos din foretrukne forhandler.


Tilbake til toppen